Nieuws

12-05-2010
Jan Peter Balkenende neemt Jungle-avonturen van Shanti en Mowgli in ontvangst

Meer dan 100 jaar geleden schreef Rudyard Kipling Jungle Boek. De verhalen over Mowgli, die opgroeide bij de wolven in de jungle van India, werden een klassieker. Nu verschijnt een schitterend geïllustreerde bewerking: Jungle-avonturen van Shanti en Mowgli. Voor de full colour illustraties zorgde Arne van der Ree, die tot de absolute top in Nederland behoort.

Het boek is uitgegeven door YoungCrowds Publishing in opdracht van Scouting Nederland. De avonturen van Mowgli en Shanti zijn het spelthema van de welpen. De verwachting is dat vele tienduizenden kinderen in de leeftijd vanaf zeven jaar het boek zullen lezen.

Premier Balkenende was vroeger zelf scout en hij zal zaterdag de eerste zijn die een exemplaar van het boek in handen krijgt.
Bestel Dolfijn gewond

Nu in de winkel: het derde deel in de hit-serie Dolphin
Bestel Dolfijn op zoek
Bestel hier het vierde deel in de serie Dolphin Rescue
Bestel Dolfijn in gevaar

ISBN 9789047513094
Bestel Dolfijn ontvoerd

ISBN 9789047513100