Nieuws

10-03-2009
Twee nieuwe dolfijnenboeken verschijnen!

Met een fantastische fotocover van Johan Bosgra, een gratis tattoovel met de dolfijnen van illustratrice Yke Reeder, voor een voordelige prijs van € 10,-. Het kan bijna niet anders of deze boeken vliegen de winkel uit. De eerste druk van S.O.S. Dolfijnen was binnen een maand uitverkocht. Deze oplage ligt flink hoger, maar er is lang op de boeken gewacht en er zijn al veel reserveringen gemaakt. Ik ben benieuwd!

In Dolfijn in gevaar vinden Cas en Quinty een dolfijn op het strand. Ze doen alles om het jonge dier te leren hoe ze op zee zal kunnen overleven. Anders moet ze naar een Duits dolfinarium...In 'Dolfijn ontvoerd' zij Cas en Quinty op vakantie in Malta. Ze volgen het spoor van drie mannen, die met een verdovingspistool de zee opgaan in een motorboot...

Bestel Dolfijn gewond

Nu in de winkel: het derde deel in de hit-serie Dolphin
Bestel Dolfijn op zoek
Bestel hier het vierde deel in de serie Dolphin Rescue
Bestel Dolfijn in gevaar

ISBN 9789047513094
Bestel Dolfijn ontvoerd

ISBN 9789047513100