Nieuws

30-05-2009
Niels Rood op campagne voor Europese verkiezingen

Een stralend zonnetje, winkelend publiek en een huifkar vol enthousiaste democraten. Dat waren de ingrediënten van een D66-tour door de dorpen Eemnes, Blaricum en Laren afgelopen zaterdag. Gewapend met flyers en ballonnen probeerden dertien prominente en minder prominente leden van de partij kiezers te trekken voor de Europese Verkiezingen van donderdag 4 juni. Onder hen Niels Rood en dochter Mikkie.
Als één van de weinige partijen laat D66 een duidelijk pro-Europees geluid horen. Niet iedereen op straat was te porren om donderdag naar de stembus te gaan, vertelt Johan Piet, de nummer 10 op de lijst voor de Democraten. "Niemand hoeft te stemmen, vrijheid blijheid. Maar Europa kan een belangrijke rol vervullen in de enorme overgang naar duurzame energie, die ons te wachten staat. Europa loopt hierin tot nu toe voorop. Die positie levert enorme economische kansen op. In een krachtdadig en democratisch bestuurd Europa kunnen we met zijn allen die kansen beter verzilveren."

De stembureaus zijn donderdag van 's ochtends half acht tot 's avonds negen uur geopend. Voor het eerst moeten kiezers zich legitimeren.
Bestel Dolfijn gewond

Nu in de winkel: het derde deel in de hit-serie Dolphin
Bestel Dolfijn op zoek
Bestel hier het vierde deel in de serie Dolphin Rescue
Bestel Dolfijn in gevaar

ISBN 9789047513094
Bestel Dolfijn ontvoerd

ISBN 9789047513100