Nieuws

22-02-2009
Kinderboekenwijzer geeft Plunderpiraat een 8

De Plunderpiraat is het debuut van Niels Rood. Het kreeg een 8 van de Kinderboekenwijzer, een organisatie die boeken beoordeelt voor gebruik op school. Volgens de Kinderboekenwijzer is het boek bruikbaar bij persoonlijkheidsontwikkeling, taalontwikkeling. sociaal-emotioneel en wereldverkenning. De plunderpiraat is "Humoristisch en zeer fantasievol. Veel tekengrapjes, waardoor de grens tussen werkelijkheid en fantasie net steeds een beetje zichtbaar blijft. Lekker relativeren. Voor oudere kleuters, vanwege de af en toe wat bloederige tekeningen. Leuk verhaal om door te praten over fantaseren."

De Plunderpiraat is herdrukt en overal verkrijgbaar.
Bestel Dolfijn gewond

Nu in de winkel: het derde deel in de hit-serie Dolphin
Bestel Dolfijn op zoek
Bestel hier het vierde deel in de serie Dolphin Rescue
Bestel Dolfijn in gevaar

ISBN 9789047513094
Bestel Dolfijn ontvoerd

ISBN 9789047513100