Nieuws

14-12-2008
Niels Rood met twee dochters naar Curaçao

Twee kinderen worden opgeleid tot Junior Dolphin Trainer, oftewel dolfijnentrainer. In een komend avontuur van Niels Rood zijn het zijn Martje en Jim, die je kent uit Zoektocht door de nacht. Maar in het echt waren het Mikkie (11) en Veerle (9) Rood, die leerden hoe ze konden werken met dolfijnen. Vijf dagen lang zaten ze in de klas, zwommen, snorkelden en speelden ze met dolfijnen. Ze gaven ze vis en spoelden bakken uit, maakten toetsen en deden uiteindelijk mee in de spetterende eindshow voor een groot publiek. Een langgekoesterde droom werd werkelijkheid. De kroon op het harde werken: een Level 2 diploma van de Dolphin Academy! Niels Rood benutte de week om de basis te leggen voor een nieuw rugzakavontuur, dat na de zomer verschijnt. We houden je op de hoogte!

Bestel Dolfijn gewond

Nu in de winkel: het derde deel in de hit-serie Dolphin
Bestel Dolfijn op zoek
Bestel hier het vierde deel in de serie Dolphin Rescue
Bestel Dolfijn in gevaar

ISBN 9789047513094
Bestel Dolfijn ontvoerd

ISBN 9789047513100