Nieuws

29-10-2008
Zoektocht door de nacht verschijnt!

Zoektocht door de nacht is een boek in de serie Rugzakavontuur. Boeken van verschillende auteurs die allemaal over vakantie gaan. De tekeningen zijn van Els van Egeraat. Tot en met de kerstvakantie is het boek extra voordelig geprijsd. Martje en Roos zijn zussen; ze zijn op vakantie met twee jongens, die bij de nieuwe vriend van hun moeder horen. De trip gaat naar Engeland, naar een plaatsje vlakbij Stonehenge. Er is een verhaal, dat ergens in de buurt de steen moet rondzwerven, waar Koning Arthur in de Middeleeuwen zijn beroemde zwaard Excalibur uit heeft getrokken. De kinderen horen het van een jongen die zich Merlijn noemt en gekleed is in een wit gewaad. De verleiding om te gaan zoeken, kunnen ze niet weerstaan. Vanaf maandag is Zoektocht door de nacht overal verkrijgbaar.

Bestel Dolfijn gewond

Nu in de winkel: het derde deel in de hit-serie Dolphin
Bestel Dolfijn op zoek
Bestel hier het vierde deel in de serie Dolphin Rescue
Bestel Dolfijn in gevaar

ISBN 9789047513094
Bestel Dolfijn ontvoerd

ISBN 9789047513100