Nieuws

15-09-2011
Niels Rood schrijft 'Orka in vrijheid' in De Nieuwe Boekhandel


'Orka in vrijheid' is het project waar Niels Rood op 3 oktober mee klaar is. Kort daarna komt het boek uit, als eBook. Samen met Rebel Jeans is een unieke actie ontwikkeld waardoor je dit boek gratis kunt downloaden. Voor elke download in combinatie met een aanschaf maakt Rebel Jeans een euro over naar Orka Coalitie.

Het boek gaat over orka Morgan, die gered werd door het Dolfinarium maar nu in een te kleine tank rondjes zwemt. Er ligt een uitgewerkt plan om haar terug te brengen naar haar familie, maar daar wil het Dolfinarium niet aan beginnen. De Orka Coalitie voert rechtszaken om te zorgen dat het Dolfinarium eindelijk gaat meewerken aan het plan. 

Het boek krijgt een happy end... maar zal dat in het echt ook zo zijn? Aan de Orka Coalitie en Dolphin Rescue Team zal het in ieder geval niet liggen!


Bestel Dolfijn gewond

Nu in de winkel: het derde deel in de hit-serie Dolphin
Bestel Dolfijn op zoek
Bestel hier het vierde deel in de serie Dolphin Rescue
Bestel Dolfijn in gevaar

ISBN 9789047513094
Bestel Dolfijn ontvoerd

ISBN 9789047513100