Nieuws

19-08-2011
Orka in vrijheid - gratis eBook voor en over Morgan!

image
Samen met Rebel Jeans heeft Dolphin Rescue Team een mooie actie voor je: ontvang een gratis eBook over orka Morgan!

Dit prachtige dier zwemt al iets te lang rondjes in een te kleine tank in het Dolfinarium. Ze verveelt zich daar. Het Dolfinarium redde Morgan ongeveer een jaar geleden, toen ze verzwakt en verdwaald in de Waddenzee werd gezien. Dat is natuurlijk top. Maar nu is het tijd om haar terug te brengen naar de vrijheid. Dat is met eerdere orka's die op jonge leeftijd aanspoelden ook gelukt. Een groep wetenschappers heeft een stappenplan opgesteld hoe dit moet. Morgan zou eerst bij Neeltje Jans moeten laten zien dat ze zelf op vis kan jagen. Daarna worden steeds korte tripjes georganiseerd, totdat ze met haar familiegroep herenigd kan worden.

De Orka Coalitie zamelt geld in (kijk hier) om rechtszaken te voeren tegen het Dolfinarium, die Morgan aan een pretpark op Tenerife willen overdoen (Loro Parque). Om dat te helpen voorkomen, schrijf ik een eBook dat je gratis kunt downloaden als het klaar is. Stuur me een mailtje met in het onderwerp Morgan of doe mee aan de actie van Rebel Jeans, want dan krijg je het eBook ook en kun je ook nog hele coole prijzen winnen!  Als je het boek leuk vindt, vraag dan je ouders of jullie 5 euro kunnen doneren aan de Orka Coalitie. Niet verplicht, maar wel heel erg welkom!

In het boek zijn het Cas en Quinty van Dolphin Rescue Team die Morgan vinden op de Waddenzee (in het echt was het een visser). Ze maken alles mee tot en met de allesbeslissende rechtszaak...
 
Later komt het eBook waarschijnlijk ook uit als gedrukt boek en kun je het vinden in boekhandel en bibliotheek.

Help mee want we moeten proberen of Morgan haar vrijheid terug kan krijgen!

Niels Rood


Bestel Dolfijn gewond

Nu in de winkel: het derde deel in de hit-serie Dolphin
Bestel Dolfijn op zoek
Bestel hier het vierde deel in de serie Dolphin Rescue
Bestel Dolfijn in gevaar

ISBN 9789047513094
Bestel Dolfijn ontvoerd

ISBN 9789047513100