Nieuws

19-12-2007
Verkleed je als piraat!

Verkleedtips: piraat

LAP: vouw een stuk oude stof dubbel en knip een rondje. Leg een touwtje of een elastiekje in het midden en sla nietjes langs de rand van de rondjes. Pas het touwtje en houd duim en wijsvinger waar het knoopje moet komen. Trek de knoop aan als de lap voor je oog zit, zo wordt hij niet te strak.

ZWAARD: Neem een latje en lijm met houtlijm een dwarslatje erop aan het einde van het handvat, of gebruik dik karton. Vanaf dat latje het lange stuk met aluminiumfolie eromheen wikkelen en vastplakken met plakband.

HOOFDDOEK: neem een theedoek of een ander vierkant stuk stof, vouw er een driehoek van door tegenoverliggende punten op elkaar te leggen. Pak de punten vast, leg het midden van de gevouwen rand op je voorhoofd en knoop de punten achter je hoofd vast.

BROEK: Neem een te korte broek of een korte sportbroek van je vader.

TATTOO: gebruik een plaktattoo of teken zelf een anker of doodshoofd met oogpotlood van je moeder
Bestel Dolfijn gewond

Nu in de winkel: het derde deel in de hit-serie Dolphin
Bestel Dolfijn op zoek
Bestel hier het vierde deel in de serie Dolphin Rescue
Bestel Dolfijn in gevaar

ISBN 9789047513094
Bestel Dolfijn ontvoerd

ISBN 9789047513100