Nieuws

01-01-2008
Binnenkort: Slimme Witte Veer en de Stormvogel


Slimme Witte Veer en de Stormvogel is het eerste boek in een nieuwe serie. Slimme Witte Veer probeert een goede indiaan te zijn, maar zijn vriendje Rode Vos is veel onvoorzichtiger. Daardoor beleven de twee vrienden keer op keer spannende avonturen. In het eerste boek, dat je zelf kunt lezen maar wat ook een heerlijk voorleesboek is, trekt op een dag een grote schaduw over het tentenkamp. Slimme Witte Veer heeft dan de rooksignalen aan de horizon al ontdekt...

De rooksignalen betekenen gevaar, maar welk gevaar? Slimme Witte Veer ziet als eerste wat de Lakota bedreigt, maar geloven de grote indianen hem wel?
Achter in het boek kun je alles te weten komen over het leven van de Lakota, die in het Noorden van de Verenigde Staten wonen en woonden. Op scholen en bibliotheken kan Niels Rood hier alles over komen vertellen. Dat is inspirerend, want Indianen hebben een cultuur waar we zeker een voorbeeld kunnen nemen. Zo gaan ze veel beter om met de natuur dan wij en leren ze veel van oudere stamgenoten.

Bestel Dolfijn gewond

Nu in de winkel: het derde deel in de hit-serie Dolphin
Bestel Dolfijn op zoek
Bestel hier het vierde deel in de serie Dolphin Rescue
Bestel Dolfijn in gevaar

ISBN 9789047513094
Bestel Dolfijn ontvoerd

ISBN 9789047513100