Online bestellen

Alle boeken van Niels Rood kun je ook bestellen bij www.bruna.nl
(zoek naar Niels Rood)

Over de boeken van Niels Rood:
Niels Rood schrijft kinderboeken, verhalen om zelf te lezen of voor te lezen, en verhaaltjes voor kleine kinderen. De boeken spreken een publiek aan voor leeftijden van 5 tot 14. In alle verhalen van Niels Rood staat spanning voorop. Volgens Niels heeft een verhaal dat niet spannend is, geen zin. Humor is ook een vast ingrediënt in de boeken van Niels Rood, om de spanning af en toe te doorbreken. De nieuwste boeken van Niels Rood worden uitgegeven door uitgeverij van Holkema en Warendorf. Op deze pagina kun je de boeken online bestellen via www. bruna.nl
Bestel Dolfijn gewond

Nu in de winkel: het derde deel in de hit-serie Dolphin
Bestel Dolfijn op zoek
Bestel hier het vierde deel in de serie Dolphin Rescue
Bestel Dolfijn in gevaar

ISBN 9789047513094
Bestel Dolfijn ontvoerd

ISBN 9789047513100